Sanat Kritik Podcastleri
Mehmet Bilgin Saydam Anlatıyor: “Kişilik Tipleri”
Jung Diye Diye podcast serimizin üçüncü bölümünde Mehmet Bilgin Saydam, Carl Gustav Jung’un kişilik tiplemeleri çalışmasını anlatıyor. […]
Sanat Kritik Podcastleri
Jung Diye Diye podcast serimizin üçüncü bölümünde Mehmet Bilgin Saydam, Carl Gustav Jung’un kişilik tiplemeleri çalışmasını anlatıyor. […]
Jung Diye Diye podcast serimizin ikinci bölümünde Didem Çivici, İsviçreli Psikiyatr Carl Gustav Jung tarafından geliştirilen analitik psikolojiyi anlatıyor. […]
Jung Diye Diye podcast serimizin ilk bölümünde İrem Erdem Atak, İsviçreli psikiyatr Carl Gustav Jung’un hayatını ve çalışmalarını anlatıyor. […]
Sözcüklerin Cinsiyeti podcast serisinin üçüncü bölümünde Senem Timuroğlu ve Feryal Saygılıgil, eril dilden çıkan kadın yazarlar ve dişil yazın üzerine konuşuyor. […]
Salt ve Sanat Kritik iş birliğiyle gerçekleştirilen “İpek Duben: Ten, Beden, Ben” podcast serisinin son bölümünde Zeynep Nur Ayanoğlu ve Abdullah Ezik, podcast projesinin ortaya çıkış hikâyesi, konuklarla kaydettikleri bölümler ve İpek Duben üzerine konuşuyor. […]
Salt ve Sanat Kritik iş birliğiyle gerçekleştirilen “İpek Duben: Ten, Beden, Ben” podcast serisinin yedinci bölümünde Zeynep Nur Ayanoğlu ve Abdullah Ezik, İpek Duben ile kitabın yaratım ve tasarım süreci, kitap ve sergi arasındaki ilişki ve sanatçı ve yazar kimlikleri üzerine konuşuyor. […]
Salt ve Sanat Kritik iş birliğiyle gerçekleştirilen “İpek Duben: Ten, Beden, Ben” podcast serisinin altıncı bölümünde Zeynep Nur Ayanoğlu ve Abdullah Ezik, Duben’in asistanı Necmi Gürbüz ile konuşuyor. […]
Salt ve Sanat Kritik iş birliğiyle gerçekleştirilen “İpek Duben: Ten, Beden, Ben” podcast serisinin beşinci bölümünde Zeynep Nur Ayanoğlu ve Abdullah Ezik, Duben’in eşi Alan Duben ile konuşuyor. […]
Türkçenin Kadim Metinleri podcast serisinde bu hafta Fatih Bakırcı, Kadir Has Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Şehnaz Şişmanoğlu ile Karamanlıca (Yunan Harfli Türkçe Metinler) üzerine konuşuyor. […]
Sözcüklerin Cinsiyeti podcast serisinin ikinci bölümünde Senem Timuroğlu ve Feryal Saygılıgil, dilde şiddet ve logos’a karşı feminist direniş üzerine konuşuyor. […]
Copyright © 2020-2025 | sanatkritik.com